Bilplejepakker

Hos PAVA Holbæk tilbyder vi en række forskellige bilpleje-pakker, der passer til netop dine behov.

Oplyste priser er inklusiv moms og miljø.
Tillæg ved eksempelvis hunderhår, helrens af loft efter nikotin, Ozonbehandling, læderpleje mm.

Husk vi ordner de fleste opgaver, store som små.
Ring og hør hvad vi kan gøre for Dig og Din bil.

Holbæk PAVA & Bilplejecenter - Vi giver bilen nyt liv !


Lak - Kr. 1900,-

Lak - Kr. 1900,-

Lakrens – fjernelse af tjære (asfalt) og flyverust, samt lakforsegling
Kontakt
Lille Pakke - Kr. 800,-

Lille Pakke - Kr. 800,-

Shampoovask/Bilvask, Støvsugning, rudepolering ud og indvendigt.
Kontakt
Mellem pakke - Kr. 1700,-

Mellem pakke - Kr. 1700,-

Shampoovask/bilvask herunder også Motorvask, og vask af fælge. Støvsugning, vask / rens af instrumentbord mm. vinylpleje, rudepolering ud og indvendigt, lak pudses m. Lynvoks, fælge el. kapsler pudses og renses, udvendig plastshine.
Kontakt
Stor pakke - Kr. 2800,-

Stor pakke - Kr. 2800,-

Shampoovask/bilvask herunder også Motorvask, og vask af fælge og false. Grundig indvendig rengøring, Støvsugning, kemisk rens af sæder og måtter. vask/rens af interiøret, vinylpleje/make-up, rudepolering ind og udvendig. Rens af lak, polering med polish. Fælge/kapsler pudses/renses. Udvendig pleje af plast.
Kontakt
Luksus pakke - Kr. 4200,-

Luksus pakke - Kr. 4200,-

Shampoovask/bilvask herunder også Motorvask, og vask af fælge og false. Grundig indvendig rengøring, Støvsugning, kemisk rens af sæder og måtter. vask/rens af interiøret, vinylpleje/make-up, rudepolering ind og udvendig. Rens af lak, dybdepolering og finpolering. Fjerne skrammer og overfladiske ridser. Afsluttende Lakforsegling, inkl. Falser. Fælge/kapsler pudses/renses. Udvendig pleje af plast.
Kontakt
PAVA Protect+

PAVA Protect+

Det danske vejr er omskifteligt, og det går hårdt udover bilerne. De store udsving i temperature, det fugtige vejr og de saltede veje om vinteren er alt sammen medvirkende til, at bilen kan ruste. Med PAVA Protect+ giver du bilen et ekstra lag forsegling af bilens lak, som har en afvisende effekt på snavs og samtidig mindsker risikoen for små ridser, dermed mindskes risikoen for rustskader på lakken også.