Viden om rustbeskyttelse

Her på siden finder du noget af det mest omfattende information omkring rustbeskyttelse og undervognsbehandling. Har du flere spørgsmål eller er der andre områder, du ønsker belyst, er du velkommen til at skrive og spørge.

 

Sådan behandler vi biler hos Holbæk PAVA Center

Mandskabet på centret består af dygtige, specialuddannede medarbejdere, som har en professionel tilgang til opgaven. Rustbeskyttelse er en tillidssag, og du kan stole på, at vi altid leverer en løsning, som vi står ved. Du får rustbeskyttelse med garanti.

 

  • Rengøring af undervognen med varmt vand og højtryk.
  • Vi afmonterer altid inderskærme.
  • Bilen tørres.
  • Boring af huller i vanger, paneler, døre m.m. udføres efter specielle sprøjteskemaer, som findes for hver enkelt bilmodel. Samtlige hulrum sprøjtes derpå med et tyndt penetrerende rustbeskyttelsesmiddel.
  • Undervognen rustbeskyttes med et tyndt penetrerende rustbeskyttelsesmiddel, hvilket er vigtigt for samlinger og svejsninger.
  • Behandlingen afsluttes med et slidlag bestående af bitumen og voks.
  • Gummipropper monteres i de borede huller.
  • Bilen vaskes.
  • Der foreligger altid fotodokumentation ved en behandling på Holbæk PAVA Center

Sørg for at din bil er ordentligt rustbeskyttet

Biler er særligt udsatte for fugt i Danmark grundet det fugtige klima og omskiftelige vejrforhold. Derfor skal du også som dansk bilejer være særligt opmærksom på at beskytte din bil mod rust. Med rustbeskyttelse hos et PAVA center gør du din bil mere sikker, forlænger dens levetid og kan samtidig have indflydelse på værdien af din bil ved at sikre mod rustskader. Vi anbefaler, at du tjekker op på hvornår din bil sidst er blevet beskyttet, og særligt er opmærksom på at nogle nye biler ikke er blevet rustbehandlet på fabrikken. Med rådgivning fra os, er du ét skridt tættere på en rustbeskyttet bil.

Vælg en behandling, der er tilpasset dine behov

Hvor ofte din bil kræver rustbeskyttelse afhænger af flere forskellige faktorer, som model, køremønster og parkeringssteder. Som udgangspunkt anbefaler vi dog behandlinger efter 2 år, for at sikre maksimal beskyttelse. Vi tilbyder flere forskellige behandlingstyper til rustbeskyttelse og gør brug af de bedste produkter fra PAVA. Hos os får du en dybdegående behandling med fokus på beskyttelse af din bil, og et besøg hos os kan derfor være en god fremtidig investering.

Garanti og kontrol

Med undervogns- og rustbehandling hos et PAVA center er du sikret Danmarks bedste garanti, der gælder hele din bils levetid. Derudover lever vi op til PAVA’s strenge krav om kvalitet, der også inkluderer regelmæssig kontrol. Med andre ord er du hos os sikker på den bedst mulige behandling af din bil. Læs mere om garanti og kontrol her

PAVA-behandling af din bil

Find den rustbehandling, der passer dig og din bil bedst.
Sådan behandler vi din bil

Vedligeholdelse af din bil

Det er ikke kun vejsalt, vintervejr og regnvand, der får din bil til at ruste. Det er også en kombination af de mange luftfugtigheds- og temperaturskift, der konstant opstår i vores klima – og som danner fugt.
Vedligeholdelse af din bil

Sidegevinster og andre fordele

Kan rustbeskyttelse betale sig? Virker undervognsbehandlinger overhovedet? Er rustbeskyttelse ikke bare en gave til bilens kommende ejere?
Rustbeskyttelse er god investering i din bil

Test og resultater

PAVA Fabriksgaranti er gratis for dig som bilejer.
Fabriksgaranti

Kontrolordning

For at sikre så høj standard som muligt på vores behandlinger og for at give dig det bedste produkt, er alle PAVA Centre underlagt stikprøvekontrol / kvalitetskontrol i samarbejde med et uvildigt testcenter.
PAVA Kontrolordning

Alt om rust

Rust, eller korrosion, er en kemisk forbindelse, der opstår, når jern eller jernholdige materialer kommer i forbindelse med vand og ilt.
Alt om rust