Undervognsbehandling med kvalitet i fokus

Uanset om din bil er gammel eller ny, er en undervognsbehandling altid en god idé. Det fugtige klima, som vi har i Danmark, gør din bil særligt udsat for rust, og tidlig beskyttelse er derfor alfa omega. Hos Holbæk PAVA Center får du kvalificeret beskyttelse af din bil. Vi varetager undervognsbehandlinger af alle typer køretøjer, og med PAVA’s populære og kvalitetsbevidste produkter er du sikret den bedste beskyttelse af din bil.

Behandlingstyper med fokus på din bil

Hos os kan du vælge mellem flere standardiserede behandlingspakker tilpasset din model eller skræddersyede løsninger. Når vi foretager vores grundige undervognsbehandlinger, er det med fuld fokus på din bils beskyttelse. Derfor er det heller ikke en hurtig proces med sprøjtning af beskyttelsesprodukter, men i stedet en behandling i dybden. Vores behandlinger består altid af grundige afrensninger af undervognen, kontrol for eventuelle skader og en påføring af de bedste produkter mod rustbeskyttelse fra PAVA, som trænger ind i alle hulrum. Samtidig sørger vi selvfølgelig for at beskytte andre dele af din bil mod snavs og skidt fra behandlingen.

Undervognsbehandling i topkvalitet

Rådgivning om dine muligheder

Er du i tvivl, om din bil trænger til undervognsbehandling, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med rådgivning, om hvordan du bedst muligt sikrer din bil, så den holder i mange år endnu. Sammen finder vi en løsning og behandling, der passer til dine og din bils behov. Hos os er din bil i erfarne og trygge hænder. Vi befinder os i Holbæk, og du kan sagtens besøge os, om du bor i Jyderup, Kirke Hyllinge, Nykøbing Sjælland, Tølløse eller omegn. Ring gerne på 51 95 43 47 for at høre mere eller book en undervognsbehandling nu.